12 weekse lessenreeks van Strength Development starten weer!

Beste sporter,

Maandag 10 juli 2023 beginnen wij weer met de 12weekse lessenreeks van 👊Strength Development 👊

Wat is Strength Development?

Strength Developement is 12 weken durend trainingsprogramma bestaat uit 12 lessen van 45 minuten. Elke week volg je een nieuwe training, waarbij je progressieve, gecontroleerde en functionele krachtoefeningen doet om sterker te worden. Hierdoor is LES MILLS™ Strength Development geschikt voor zowel beginners als voor meer ervaren krachtsporters. Je traint individueel, maar wél in een groep mensen onder begeleiding van een coach. De muziek is ondersteunend en motiverend, maar wordt niet gebruikt om in een ritme te bewegen. Na 12 weken zul je een merkbaar verschil ervaren in jouw kracht en techniek!

Doe jij mee?

Schrijf je in via jouw Dewi Online-app.

Sterker | fitter | krachtiger

Facebookpagina CivitaS Meppel en Facebookpagina CivitaS Marknesse (bronvermeldingen)