Personal Training

Personal Training
Begeleiding bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid

Personal training is dat je samen met een personal trainer aan de slag gaat. Middels zijn/haar kennis en ervaring ga je aan de hand van een bewegingsplan aan de slag. Het is een zeer effectieve manier om te werken aan jouw gezondheid. Met de training bespreek je jouw wensen en je huidige lichamelijke conditie. Omdat geen persoon hetzelfde is, ieder persoon andere doelen heeft is personal training de manier om middels een trainings- en beweegplan samen te werken naar je doel(en).

De personal trainer is jouw persoonlijke motivator die inspireert, coacht en traint jou naar een gezondere leefstijl. De trainer staat je bij en is jouw vertrouwenspersoon welke je kan adviseren op het gebied van sport, voeding en bewegen. Jouw partner op weg naar de juiste balans tussen werk, trainen en ontspanning.

Trainen met een personal trainer bij CivitaS betekent dat je jouw persoonlijke stok achter de deur hebt. Een trainer die jou onvermoeibaar helpt op weg naar jouw doel. De afspraak staat en gaat altijd door. Ook als je even wat minder zin hebt of net even die energie mist waarbij je eigenlijk liever op de bank zou blijven zitten. De personal trainer zorgt ervoor dat jij meer energie krijgt, ook op de momenten dat je het juist extra nodig hebt omdat je je moe en futloos voelt. De trainer weet immers als geen ander dat sporten je meer energie geeft. Meer voldoening geeft en dat extra zetje en stukje doorzetting nodig hebt om de momenten dat je het zelf net even niet meer zou kunnen.

Ieder persoon heeft zijn of haar eigen doel of doelen waaraan die aan de slag wil.

Wat zijn jouw doelen op weg naar een gezondere leefstijl?

– die paar kilo afvallen
– die conditie verbeteren of juist behouden
– je levensstijl aanpassen
– je lichaamshouding verbeteren
– een betere balans tussen lichaam en geest
– meer kracht, uithouding of betere techniek
– werken aan het voorkomen van o.a. rugklachten
– vergroten van je weerbaarheid
– versterken van de algehele gesteldheid van het lichaam

Hoe wordt je doel bepaald?

Tijdens een overleg met de personal trainer word er gekeken naar jouw wensen en doelen. De personal trainer beoordeelt of de doelen realistisch en haalbaar zijn. Doelen die je stelt moeten natuurlijk wel haalbaar zijn en anders iets bijgesteld worden.

De weg naar jouw doel

Een personal trainer stemt de training af op jouw belastbaarheid. Bepaalt welke trainingsvorm het beste bij jou aansluit en kan de training per sessie aanpassen en bijsturen om zo te werken aan de beste bewegingsvorm voor jou.

Onze personal trainers maken veelal gebruik van functionele trainingsvormen. Dit wil zeggen dat je tijdens de training niet alleen lichaamsgewicht gebruikt maar ook gebruik maakt van een variatie aan attributen zoals o.a. elastieken, kettlebells, halters, ballen of verhogingen.

Een keer kennis maken met één van onze trainers?

Onze personal trainers werken met een bepaalde pakketten. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kan de trainer je meer vertellen over de mogelijkheden en de investering.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak en de trainer kan je optimaal informeren over de beste mogelijkheden voor jou.
Onze trainers maken personal training in Meppel en Marknesse mogelijk voor jou.
E-mailadres: info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl of bel naar 0522-220186

Ik wil meer informatie


    * Zijn verplichte velden