Over CivitaS

Welkom bij CivitaS

CivitaS is Latijn voor ‘community’. Wij willen meer zijn dan alleen een sportcentrum. Wij willen een sportcentrum zijn waar je graag komt, mensen ontmoet en met elkaar werkt aan een betere kwaliteit van leven. Waar je kunt genieten van fitness, groepsfitness, personal training, de sauna of een heerlijke kop koffie.

Samen met ons team van specialisten kunnen we je helpen om voor jou de beste manier te vinden om te werken aan jouw gezondheid.

CivitaS is opgericht door ondernemers Corina en Simon. Zij hebben gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring binnen de fitnessbranche. Deze schat aan ervaring brengt met zich mee dat ze gezien hebben hoe belangrijk het is om klanten meer te bieden dan alleen maar sportfaciliteiten. ‘We hebben ervaren dat een warm welkom en persoonlijke aandacht belangrijke aspecten zijn. Dit was dan ook de drijfveer voor het opstarten van CivitaS’.

‘Wij zijn een sportcentrum waarin persoonlijke aandacht centraal staat en waarbij mensen ondersteund worden. Niet alleen om hun training op te bouwen, maar ook om gemotiveerd te blijven en te doen wat goed is voor lichaam en geest. Dit doen wij met passie en vol overgave. Deze passie voor bewegen willen we graag delen met zoveel mogelijk mensen; jong en oud, met verschillende doelen en achtergronden. CivitaS biedt een vertrouwde omgeving waarin men erkend, herkend en gezien wordt en waar we samen met jou werken aan jouw gezondheid!’

Het team van CivitaS bestaat uit een groot team van instructeurs, personal trainers en receptiemedewerkers die allemaal voor je klaar staan. Wij zien jou graag aan de Zomerdijk 5c in Meppel of aan de Ds. Bleekerstraat 2 in Marknesse.

Maak kennis met ons