CivitaS Livestream

CivitaS bied jou de mogelijkheid om waar je ook bent in beweging te blijven. Er zijn altijd wel momenten waardoor je net even niet naar de sportschool toe kunt komen maar je wel heel graag de les zou willen volgen. De oppas is ziek, je bent net te laat thuis van het werk, je partner moet overwerken, je wilt groepen even vermijden, je durft niet zo goed omdat je denkt dat je het niet vol kunt houden, je doet het liever alleen en zo zijn er nog meer redenen waarom de livestream jou kan helpen om toch je les te kunnen en blijven doen.

Wij van CivitaS willen jou de mogelijkheid geven om via een stream de les live te volgen op je eigen locatie. Of dat nu thuis op zolder is, je eigen sportieve kamer, voor de televisie in de huiskamer of op je vakantieadres.

In het kort

Onbeperkt meedoen aan livestream groepsles
Via je regulier lidmaatschap of speciaal livestream lidmaatschap
Mogelijkheid om waar je ook bent in beweging te blijven.

Reserveren

Via ons reserveringssysteem (Dewi Online App) kun jij je deelname aangeven zodat jij via mail de melding krijgt om de stream live te volgen. En wij vinden het natuurlijk onwijs leuk om te weten dat jij op afstand met ons mee doet. Een goede en snelle internetverbinding is daarbij wel aan te raden.

Wij van CivitaS bieden jou de mogelijkheid om onbeperkt deel te nemen aan deze livestream lessen. Je kunt kiezen voor een abonnement waarin je alleen gebruik kunt maken van de livestream diensten of middels een regulier lidmaatschap zodat je zowel bij ons als op je eigen locatie de lessen kunt afwisselen. Ook op afstand kunnen wij samen werken aan jouw gezondheid.

Heb je vragen over de livestream, dan vernemen wij dat natuurlijk graag.

info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl

Download Dewi Online-app

Klik op de onderstaande logo’s om de app te downloaden

Download onze app van de AppStore Download onze app vanuit de Google Play

Groepslesprogramma’s via livestream aangeboden:

CivitaS Meppel en CivitaS Marknesse

Yoga

Pilates