Les Mills TONE

Een multi-piek workout voor het hele lichaam

In een Tone les van Les Mills train je jouw hele lichaam in blokken van cardio-, kracht- en core training. Door het trainen met verschillende intensiteitsniveaus wordt jouw conditie beter dan ooit. Daarnaast zie je hoe jouw lichaam steeds sterker wordt en voel je hoe jouw energieniveau en balans blijven groeien. Tijdens de training van 45 minuten verbrand je bovendien veel calorieën. Na afloop kun je met een voldaan gevoel en vol energie weer terug naar huis keren!

In het kort

Meer kracht
Meer conditie
Voel je energiek en gebalanceerd

Waarom meedoen met TONE?

Een multi-piek workout betekent dat we werken met een mix van oefeningen waarbij de intensiteit steeds verder oploopt, afloopt en weer oploopt. Daarbij wordt er afgewisseld in krachttraining, cardio oefeningen en core training, zodat de les nooit saai en eentonig wordt en de training veel positieve uitwerkingen laat zien (op jouw conditie, kracht, balans, behendigheid, flexibiliteit en energie). Iedereen kan deelnemen aan de Tone Training.

De Trainer

Je bepaalt namelijk jouw eigen niveau en tempo en onze ervaren trainers begeleiden jou hierbij. De trainer is er om jou de motivatie te geven om door te zetten. Ze zijn opgeleid om les te geven in de Les Mills programma’s en geven jou dé tips om jouw training tot het uiterste te optimaliseren (denk bijvoorbeeld aan de juiste sporthouding en aan het voorkomen van blessures). Bovendien wordt er altijd meeslepende muziek gedraaid. Voor de beste resultaten raden wij aan twee tot drie lessen per week te volgen. .

Wat kan je verwachten van TONE?

Alle Les Mills lessen beginnen met een warming-up, om de spieren op te warmen en eindigen met buikspieroefeningen en een cooling-down, om weer tot rust te komen. Tone bestaat uit cardio oefeningen, krachttraining en core training, waarbij getraind wordt met een weerstandstube en met gewichtsschijven. Tijdens de Tone training wisselen we telkens de intensiteit van de oefeningen af. De oefeningen en de muziek worden elke drie maanden door onze trainers vernieuwd.

Zelf zorg je voor comfortabele sportkleding- en schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.