Lees het interview met Daniëlle

“Je haalt bij Tone uit één workout je volledige workout, al je spiergroepen komen aan bod en je hebt na de les echt het gevoel productief te zijn geweest.” – Daniëlle

Daniëlle is 26 jaar, woont in Meppel en staat als basisschool leerkracht voor de klas. Samen met twee vriendinnen heeft Daniëlle zich bij sport- en gezondheidscentrum CivitaS ingeschreven. Sinds een half jaar volgt ze de groepsles Tone: een les waarbij je in 45 minuten jouw hele lichaam traint. Daniëlle vindt de afwisseling in kracht en conditie tijdens de les erg prettig. “Je bent met gewichten aan het trainen en tegelijkertijd ben je bezig om je conditie op pijl te houden. Ook is de les erg gezellig doordat vaak dezelfde mensen naar Tone komen. Hierdoor bouw je samen een band op” vertelt Daniëlle.

Tijdens de les Tone is er volgens Daniëlle veel mogelijk. Zo kun je er bijvoorbeeld zelf voor kiezen om een zwaarder gewicht te gebruiken waardoor iedereen de les op zijn/haar eigen niveau kan volgen. Daniëlle combineert de les Tone met de groepsles BODYPUMP om nog meer focus op kracht te leggen. Haar streven is om zich door deze lessen fit en krachtig te voelen.

Daniëlle is heel blij met CivitaS als sportschool. “Bij CivitaS is alles mogelijk: van fitness oefeningen in de zaal tot groepslessen en van personal trainers tot live streams, bij CivitaS zijn ze van alle markten thuis.” Daniëlle vervolgt “De sportschool past zich goed aan en doet er alles aan om het sporten voor iedereen mogelijk te maken. In de zomer zijn er bijvoorbeeld buitenlessen georganiseerd die bij velen favoriet waren. Ook is het contact bij CivitaS heel persoonlijk. Je bent geen nummertje zoals bij veel andere sportscholen.” Veelzijdig, gezellig en betrokken zijn de woorden die Daniëlle bij CivitaS vindt passen.

Maak kennis met ons!