RPM

Op de fiets voor een fitter lichaam

Kilometers fietsen, maar dan zonder de kans om doorweekt te raken door de regen en zonder steeds te moeten stoppen voor een stoplicht of auto. Dat kan tijdens de Les Mills RPM training. Tijdens de hele training bevind jij je op een fiets en span je jezelf intensief in op het ritme van krachtige muziek. Met indoor cycling verbrand je erg veel calorieën en het is dus een goede work-out voor een strakker en fitter lichaam. Door de groepsopstelling, de gecertificeerde trainer en de opzwepende muziek laat je jezelf versteld staan van jouw uithoudingsvermogen.

In het kort

Meer energie
Meer spieren
Voel je fitter en voldaan

Waarom meedoen met RPM?

Les Mills RPM is net als spinning een indoor fietsprogramma, maar dan met een specifieke choreografie met veel intensiteit en met gespecialiseerde trainers. RPM staat voor Raw Power in Motion. Als je graag wilt afvallen of jouw conditie wilt verbeteren, is RPM absoluut iets voor jou. Iedereen kan meedoen aan de training.

Je kunt op jouw fiets zelf de pedalen snelheid bepalen en bovendien hoef je niet gelijk de hele les mee te doen.

De Trainer

Onze ervaren trainers helpen jou met het instellen van de fiets en doen alle bewegingen voor. Daarnaast proberen ze jou uit te dagen om net iets meer te geven dan dat jij van jezelf verwacht had.

Wat kan je verwachten van RPM?

De RPM training begint met een warming-up op de fiets en na circa tien minuten verhogen we het tempo. Tijdens de training simuleren we heuvels en klims. Tijdens een gemengd terrein fietsen we afwisselend met een laag tempo met veel weerstand en met een hoog tempo met weinig weerstand. Daarna trekken we een paar sprints. Aan het einde is er een rustige terugreis en tijd om te stretchen.

We raden aan twee tot drie lessen RPM per week te volgen. Neem voor de training comfortabele sportkleding- en schoenen, een flesje water en een handdoek mee. Een fietsbroekje kan fijn zijn, maar is geen vereiste!