Personal Training bij CivitaS Meppel
Begeleiding bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid

Personal training is dat je samen met een personal trainer aan de slag gaat. Middels zijn/haar kennis en ervaring ga je aan de hand van een bewegingsplan aan de slag. Het is een zeer effectieve manier om te werken aan jouw gezondheid. Met de training bespreek je jouw wensen en je huidige lichamelijke conditie. Omdat geen persoon hetzelfde is, ieder persoon andere doelen heeft is personal training de manier om middels een trainings- en beweegplan samen te werken naar je doel(en).

De personal trainer is jouw persoonlijke motivator die inspireert, coacht en traint jou naar een gezondere leefstijl. De trainer staat je bij en is jouw vertrouwenspersoon welke je kan adviseren op het gebied van sport, voeding en bewegen. Jouw partner op weg naar de juiste balans tussen werk, trainen en ontspanning.

Trainen met een personal trainer bij CivitaS betekent dat je jouw persoonlijke stok achter de deur hebt. Een trainer die jou onvermoeibaar helpt op weg naar jouw doel. De afspraak staat en gaat altijd door. Ook als je even wat minder zin hebt of net even die energie mist waarbij je eigenlijk liever op de bank zou blijven zitten. De personal trainer zorgt ervoor dat jij meer energie krijgt, ook op de momenten dat je het juist extra nodig hebt omdat je je moe en futloos voelt. De trainer weet immers als geen ander dat sporten je meer energie geeft. Meer voldoening geeft en dat extra zetje en stukje doorzetting nodig hebt om de momenten dat je het zelf net even niet meer zou kunnen.

Onze Personal Trainers CivitaS Meppel stellen zich voor

The Primal Movement

Lars Mulder

Core & More

Corina van Os