De trainingsruimte om fitter, sterker en leniger in te worden

De CrossBox is een functionele trainingsruimte, ingericht voor een intensieve full-body workout. In de CrossBox staan materialen zoals touwen, bumper plates, barbells en kettlebells. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever! Om naar een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam toe te trainen en jouw conditie en snelheid te verbeteren.

In het kort

Meer energie
Meer conditie
Voel je krachtig en voldaan

Meedoen?

Het is niet mogelijk om een proefles mee te doen bij de CrossBox. Na het volgen van een basiscursus kan men meedoen.

Waarom meedoen met CrossBox?

Een training in de CrossBox helpt jou om bewuster van jouw lichaam te worden en jouw lichaam te balanceren. De oefeningen zijn een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek en dagen jou uit om jouw grenzen te verleggen.

Onze ervaren CrossBox-trainers helpen jou hierbij. Ze leggen de oefeningen uit en kijken mee of alles goed lukt en helpen om blessures te voorkomen. CrossBox is geschikt voor alle sporters. Je doet dezelfde oefeningen als iedereen, maar met jouw zelfgekozen intensiteit en weerstand. Het is niet mogelijk om een proefles mee te doen bij de CrossBox. Na het volgen van een basiscursus kan men meedoen.

Je kunt eenmalig vrijblijvend deelnemen, daarna moet je een basiscursus van drie keer een uur afronden om deel te nemen aan CrossBox groepslessen. Spreek zeker een van onze trainers aan bij eventuele vragen!

Wat kan je verwachten van CrossBox?

De training van een uur begint met een warming-up om alle spiergroepen op te warmen. Daarna volgt een uitleg van alle technieken, zodat we kunnen beginnen aan de WOD. Deze Workout Of the Day is altijd anders en is door deze afwisseling extra leuk.

Wij raden aan om de CrossBox training te combineren met een rustige training voor een optimaal trainingsschema. Neem flexibele sportkleding, sportschoenen, een flesje water en een handdoek mee naar de training!

CrossBox Masters 60+

Ben jij 60+ en voel jij je nog fit en energiek genoeg om jezelf af en toe uit te dagen? Dan is CrossBox Masters 60+ echt iets voor jou. Speciaal voor onze oudere doelgroep heeft CivitaS CrossBox Masters 60+ in het leven geroepen.

Tijdens deze training gebruiken we dezelfde soort oefeningen en materialen, maar zijn de oefeningen iets meer aangepast op de leeftijd van deze doelgroep.