Civitaal

Een full-body workout om vitaal te worden én te blijven

Jij wilt toch ook zo lang mogelijk de dingen blijven doen die jij leuk vindt?! Het is hierbij belangrijk dat je zowel mentaal als fysiek vitaal blijft. Civitaal (CivitaS Concepts) is de ideale groepsles om vitaal te worden én te blijven.

Tijdens deze full-body workout werk jij samen met de trainer aan een gezonder lichaam, vol fitheid en energie. De les is zeer geschikt voor senioren.

In het kort

Meer conditie
Meer energie
Voel je fit en energiek

Waarom meedoen met Civitaal?

Civitaal  (CivitaS Concepts) is een full-body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in hoog tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie.

Civitaal (CivitaS Concepts) is de ideale les om in groepsverband te werken aan je conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit.

De Trainer

Onze ervaren trainers helpen jou met de oefeningen en met de motivatie om alles uit de training te halen.

Wij raden je aan om 1 tot 2 keer per week deel te nemen aan de training Civitaal  (CivitaS Concepts).

Wat kan je verwachten van Civitaal?

We beginnen de les altijd met een warming-up, om de spieren op te warmen. Na de warming-up ga je samen met de gecertificeerde trainer werken aan een betere algehele lichamelijke conditie. Bij alle oefeningen daarna ligt het accent vooral op het opbouwen van jouw conditie en het versterken van jouw spieren.

De trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau de oefeningen kan uitvoeren. We sluiten af met een cooling-down, om de kans op overbelasting en spierpijn nog kleiner te maken.

Wat neem ik mee naar deze les?

Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.

Maak kennis met Civitaal