Een intense combinatie van cardio- en krachttraining

BODYATTACK is een high-energy interval training, waarbij je een uur in hoog tempo aan jouw kracht en uithoudingsvermogen werkt. BODYATTACK slaat op het explosieve karakter van deze les. De oefeningen hebben een hoog tempo en dagen jouw lenigheid en coördinatie uit. Toch is de les BODYATTACK geschikt voor beginners. De bewegingen zijn niet zo zeer ingewikkeld, eerder groots. Door de energieke bewegingen zorgt de training voor snelle resultaten op het gebied van conditie en de ontwikkeling van een fit en atletisch lichaam.

In het kort

Meer energie
Meer conditie
Voel je sterk en strak

Waarom meedoen met BODYATTACK?

Als je er genoeg van hebt om moe te zijn en te hijgen na een paar trappen gelopen te hebben, dan is BODYATTACK ongetwijfeld iets voor jou. Met behulp van veel positieve vibes word je tot het uiterste gepusht. Deelnemers omschrijven de BODYATTACK training als verslavend, je ontdekt hier dat je veel meer kunt en veel langer door kunt gaan, dan dat je voorheen altijd dacht. Deze doelgerichte training is geschikt voor sporters van elk niveau.

Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is doorzettingsvermogen. Opzwepende toffe muziek, de groepsdynamiek en een gecertificeerde trainer helpen jou hierbij. Opgeven is volgens deze instructeur absoluut geen optie. Hij of zij is er om jou te helpen om de motivatie te vinden om vol energie door te zetten. Onze trainers zijn opgeleid om les te geven in de Les Mills programma’s en ondersteunen jou met het vinden van een correcte houding en met het voorkomen van blessures.

Wat kan je verwachten van BODYATTACK?

De training bestaat uit drie vaste onderdelen. Alle Les Mills programma’s beginnen met een warming-up. Hier beginnen we langzaam met eenvoudige, grote bewegingen. Vervolgens werken we aan de hand van twee intensiteit pieken aan zowel jouw kracht als aan jouw uithoudingsvermogen.

De training eindigt met enkele buikspieroefeningen en met het rustig rekken en strekken van de spieren. De oefeningen en de muziek worden elke drie maanden door onze ervaren trainers vernieuwd. Wij raden aan maximaal twee tot drie lessen BODYATTACK per week te volgen. Neem comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het vele zweten mee.