Lees het interview met Desiree

Door Bodybalance voel ik mij fitter en sterker. Ik zie het echt als een time out moment in de week van stress en spanningen!” – Desiree

Desiree is 51 jaar en is werkzaam als HR-medewerker bij de Rijksoverheid. Naast sporten houdt Desiree van koken (voornamelijk Aziatisch), lezen, vakantie vieren en uit eten gaan. Desiree neemt actief deel aan diverse groepslessen bij CivitaS.

“Ik doe aan Yoga, Tone en Bodybalance. Bodybalance is een combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates. Tijdens de workout doe je eenvoudige en veilige (yoga) bewegingen om je hele lichaam sterker en leniger te maken. Ook staat het controleren van je ademhaling centraal in de workout. De training draait niet alleen om het verbeteren van je fysieke gezondheid, er word tijdens deze les ook aandacht besteed aan de mentale gezondheid. Die combinatie vind ik heel prettig. Ik kijk echt uit naar een Bodybalance les. De stimulerende en rustgevende muziek zorgt ervoor dat ik helemaal tot mezelf kom.”

Er zit een hele mooie opbouw in de groepsles. De training begint met een warming-up waarmee je spieren warm worden gemaakt. Daarna wisselen dynamische Yoga- en Pilates oefeningen elkaar af. “De les moet zeker niet onderschat worden want er zitten intensieve oefeningen tussen. Ik heb nog geregeld spierpijn. Je hebt echt het gevoel iets gedaan te hebben. Dit geeft mij veel voldoening.” De training eindigt met meditatie. “Dit zorgt bij mij voor veel rust. Je kunt je volledig afsluiten als je wilt en het zorgt bij mij voor veel ontspanning.”

Bodybalance is voor iedereen geschikt. Van jong tot oud en van mannen tot vrouwen. Iedereen kan de groepsles namelijk in eigen tempo meedoen. Hier wordt tijdens de les ook rekening mee gehouden. “De trainers kijken wat je aankan en geven ook alternatieven. De trainers geven je persoonlijke aandacht en dagen je uit om het beste uit de training te halen. Ze zijn er echt voor je”

Maak kennis met ons!