CivitaS Marknesse start met het in beweging brengen van de KIDS

Wat is Kids?

Onder leiding van onze instructeur worden de kinderen meegenomen om op een leuke speelse manier hun conditie, kracht en motorische vaardigheden te verbeteren. Plezier hebben is het belangrijkste voor de kinderen. In diverse en afwisselende spelvormen laten we de kinderen bewegen. Dit kunnen we doen in circuitvormen, behendigheidsoefeningen en conditionele oefeningen.

Lessen en groepen

De lessen zijn op de vrijdagmiddag en verdeeld in 2 groepen. Zo hebben we een groep van 6 tot en met 11 jaar die we laten sporten van 15:30 tot 16:30 en we hebben een groep van 12 tot en met 16 jaar die lekker bezig gaan met onze trainer van 16:30 tot 17:30 uur.

Voor meer informatie of het opgeven voor een kennismaking via info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl

Tot snel bij CivitaS Marknesse!

KIDS - CivitaS Meppel & CivitaS Marknesse