CivitaS Meppel: Hij staat weer. Kom bij ons buiten sporten.

Hij staat weer. Ver weg gestopt maar toch weer uit het stof gehaald. Omdat wij het sporten essentieel vinden doen wij wat we kunnen om dit mogelijk te maken. Naast ons lesaanbod wat we bij je thuis bezorgen via de livestream kun je bij ons ook weer buiten sporten. Dit natuurlijk wel volgens de gestelde richtlijnen.

Zo kun je bij ons weer aan de slag met de dumbells en halterstangen. Zetten we RPM fietsen buiten zodat je in tweetallen weer kunt trappen. Hebben we Crossbox en natuurlijk mag de circuit training niet ontbreken.

Reserveren kan weer via de app en zien je graag snel weer bij ons.

Nog geen lid maar zou je wel graag in beweging willen zijn met onze hulp? Via info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl kun jij terecht met jouw vragen. Of bel 0522 220186

Locatie: CivitaS Meppel