CivitaS Marknesse: Wij blijven je in beweging houden.

Wij blijven je in beweging houden. Met dank aan autobedrijf Ben van Tilburg, kunnen wij jou ook persoonlijk in beweging houden. We hebben de tent opgebouwd en hier gaan we jou in kleine groepjes in circuitvorm trainingen aanbieden. In de app kun je reserveren en waar nodig zullen wij het aantal momenten verder uitbreiden.

Mocht je nog niet zo bekend zijn met deze trainingen dan helpen wij je natuurlijk graag daarbij. Ook voor degene die normaal met de halterstangen en dumbells trainen willen we hierin uitdagen. Want sporten op een ander manier als je misschien gewend was is altijd nog beter dan stil zitten.

Reserveer snel je plekje!

Heb je vragen of misschien ben jij nog geen lid en zou je graag in beweging komen? Info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl of bel ons op 0522-220186

Locatie: CivitaS Marknesse – met dank aan autobedrijf Ben van Tilburg