CivitaS gaat weer open

CivitaS gaat weer open. De regering staat buitensporten weer toe voor volwassenen!! Sportscholen moeten nog gesloten zijn, echter buitensporten mag.

Vanaf woensdag 13 mei 2020 zullen wij met een gevarieerd aanbod weer gaan starten. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM en met de richtlijnen vanuit de provincie.

Wij wachten af op het moment dat wij onze activiteiten aan kunnen melden bij de gemeente en daar goedkeuring voor kunnen krijgen. Er worden strikte richtlijnen opgelegd waar we ons met elkaar aan moeten houden.

Dagelijks zullen wij een deel van onze materiaal naar buiten halen zodat we zowel groepslessen, CrossBox en fitness aan kunnen bieden.

Maandag (11 mei) zal het lesrooster in de (Dewi Online) app beschikbaar worden zodat jij je aan kunt melden. Zullen we de regels beschikbaar hebben en kan jij je weer gaan bereiden op jouw bezoekje aan de Zomerdijk.

Wij zijn in ieder geval weer blij dat we je kunnen gaan ontvangen.

Tot snel bij CivitaS!

Met vriendelijke sportieve groet,

Team Sport- en Gezondheidscentrum CivitaS

Bron: Dewi Online App / Nieuws – zondag 10 mei 2020.

Update maandag 11 mei 2020: vandaag, in de Dewi Online-app onder ‘Nieuws’ staat belangrijk informatie over de richtlijnen van Drents protocol.

 Download onze app (Dewi Online)

Download onze app van de AppStore Download onze app vanuit de Google Play