Werk thuis aan jouw gezondheid 💪

Werk thuis aan jouw gezondheidBeste CivitaS member,

Zoals je weet is ons sport- en gezondheidscentrum tot 6 april 2020 gesloten wegens het corona-virus. Dit betekent dat je tijdelijk niet aan je sportieve doelstellingen kunt werken in ons sport- en gezondheidscentrum.

Sportieve ondersteuning

Omdat wij het belangrijk vinden om te werken aan jouw gezondheid willen wij je op sportief gebied waar mogelijk ondersteunen. Daarom zullen wij je dagelijks voorzien van tips, oefeningen en korte workouts zodat jouw sportieve doelstellingen gecontinueerd kunnen worden. Deze informatie zullen wij met je delen in de app en kun je terugvinden onder het kopje ‘nieuws’.

Ben je jouw inloggegevens kwijt of werkt deze niet (meer)? Stuur dan een e-mail naar info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl.

Persoonlijk advies op maat

Ontvang je liever een persoonlijk advies op maat? Wij helpen je graag met een trainingsadvies of een persoonlijk trainingsschema voor thuis. Wij staan dagelijks voor je klaar om je daarbij te ondersteunen. Je kunt per e-mail contact met ons opnemen.

Wij willen je graag extra motiveren om te blijven bewegen. Daarover zullen wij je meer vertellen in de app en via de mail. Houd de nieuwsbrieven en de app dan ook goed in de gaten!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Sportieve Groet,
Team Sport- en Gezondheidscentrum CivitaS

Bron: Dewi Online-app / Nieuws