Eerste weekend van CivitaS (via Facebook)

CivitaS Meppel1e weekend hebben we nu achter de rug. Hoe fantastisch was het… vrijdag 1 november 18 u de opening, mooie speech van onze Wethouder Sport Meppel Jaap. De lessen RPM, PUMP, BALANCE waren een feit👊. Zaterdag open bedrijvendag Meppel, waar we veel aanloop hebben gehad en zondag weer lekker de lessen gedraaid. Bedankt…. voor jullie vertrouwen 🙏💕

 

 

 

 

 

#meppel #CivitaS #supertrots #lesmills #bodytone

Bron

 

CivitaS is hét sport en gezondheidscentrum van Meppel en omstreken.
Sport- en gezondheidscentrum CivitaS onderscheidt zich als sportschool door de nadruk te leggen op kwaliteit, sfeer en persoonlijke begeleiding. Ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers staan klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken. In ons inspirerende, moderne, maar bovenal gezellige sportschool staat de deur open voor een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.