Een fun en funky dance workout op hippe muziek

“LES MILLS DANCE is een workout van 45 minuten boordevol energie die je uitdaagt en beweegt. Elke les bestaat uit 10 op zichzelf staande tracks, met elke een nieuwe choreografie. De workout bestaat uit 3 cardio-pieken, een warming-up en een cooling-down. Het combineert innovatieve dansbewegingen met de nieuwste muziek om energie en motivatie te stimuleren bij elke beweging.

Met de focus op beweging en techniek is LES MILLS DANCE eenvoudig te beheersen en een uitstekende optie voor wie zijn of haar dansvaardigheden wil verbeteren terwijl je fit wordt, of voor iedereen die van dansen houdt.

De coachingsstijl is duidelijk, muzikaal en zal je helpen elke beweging moeiteloos onder de knie te krijgen. Maak je klaar om dansend een fittere, gezondere versie van jezelf te worden met LES MILLS DANCE.”

Weet meer over Dance

Met LES MILLS DANCE, een programma ontwikkeld door dansers, beleef je een energieke workout van 45 minuten die je uitdaagt en inspireert. Voel de beat, beweeg je lichaam, verhoog je hartslag en verbeter je uithoudingsvermogen. Maak je klaar om dansend een fittere, gezondere en gelukkigere versie van jezelf te worden met LES MILLS DANCE.”

In het kort

Meer ritme
Meer conditie
Voel je vrij en energiek

Een fun en funky dance workout op hippe muziek