CivitaS Circuit Trainingen

Wil jij graag je functionele kracht en conditie verbeteren? Dan zijn onze CivitaS Circuit Trainingen echt iets voor jou!
Tijdens deze circuit training ga je samen met een gecertificeerde trainer en met andere deelnemers in 15 of 30 minuten allerlei verschillende oefeningen in circuit vorm doen.

In het kort

Meer energie
Meer conditie
Voel je fit en energiek
Samen met trainer en deelnemers

Waarom moet ik meedoen met CivitaS Circuit Training?

CivitaS Circuit Training is een toegankelijke en functionele circuit training van 15 of 30 minuten in de fitnessruimte. De training is gericht op het verbeteren van functionele kracht en conditie. Na het volgen van een CivitaS Circuit Training les voel jij je sterk en energiek. CivitaS Circuit Training is geschikt voor ieder niveau.

Je bepaalt zelf je gewicht en het aantal herhalingen dat je maakt per zone.

Welke varianten heeft CivitaS Circuit Trainingen?

Bij CivitaS hebben wij 3 verschillende varianten, namelijk: Circuit Core, Circuit Kettlebell en Circuit Training.

Circuit Core is een korte training waarbij gewerkt wordt aan het versterken van de romp (buik en rug) in circuitvorm. Met deze full core training van 15 minuten werk je op functionele wijze aan je buik en rug.
Houd je van trainen met kettlebells? Dan is  Circuit Kettlebell iets voor jou! Met deze full body training van 30 minuten werk je op functionele wijze aan je spierkracht.
Circuit Training is een super leuke uitdagende circuit training. Wil jij jezelf uitdagen in een full body training van 30 minuten? Dan is Circuit Training iets voor jou!

Circuit Training waaier

Circuit Core waaier

Circuit Kettlebell waaier

Wat kun je verwachten van CivitaS Circuit Trainingen?

Alle CivitaS Circuit Trainingen varianten beginnen met een warming-up om de spieren op te warmen. Daarna ga je samen met een gecertificeerde trainer in circuitvorm oefeningen doen gericht op het verbeteren van jouw functionele kracht en conditie. Wij raden aan twee tot drie lessen CivitaS Circuit Trainingen per week te volgen.

Wat moet ik mee nemen naar een CivitaS Circuit Training?

Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.

Ben jij klaar voor een CivitaStische training?