BODYCOMBAT
Vechten voor meer kracht en conditie – stay with the fight

Trappen, schoppen, slaan maar dan zonder ook maar enige schade aan te richten, dat kan bij de BODYCOMBAT les. De cardio-workout van 60 minuten is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en verbetert je conditie en kracht. Je vecht je fit tegen een denkbeeldige tegenstander op opdrijvende muziek. De energieke en felle oefeningen zorgen ervoor dat je alle gedachten van de dag achter je kunt laten. Je gebruikt jouw hele lichaam en verbrandt veel calorieën.

In het kort

Meer energie
Meer kracht
Meer conditie en snelheid

BODYCOMBAT is ook te volgen via livestream

Lees meer over livestream

BODYCOMBAT

Waarom meedoen met BODYCOMBAT?

De training is voor iedereen toegankelijk! De oefeningen zijn niet moeilijk en de gecertificeerde trainer begeleidt jou op het door jou gewenste niveau. De trainer helpt jou, met veel persoonlijke aandacht, met het vinden van de juiste houdingen en met het voorkomen van blessures. Daarnaast zorgt de training voor een slanker lichaam en verbeteren de oefeningen jouw coördinatie en behendigheid. Wij raden aan om twee tot drie keer per week een lesje BODYCOMBAT te volgen.

Wat kan je verwachten van BODYCOMBAT?

De oefeningen uit de training zijn gebaseerd op karate, tai chi, taekwondo, boksen, kung fu en muay thai en stimuleren de vorming van jouw spieren. Alle Les Mills trainingen beginnen met een warming-up om de spieren op te warmen. Daarna visualiseer je een tegenstander en start het gevecht. Hierbij zijn er tussendoor rondes om even uit te rusten. De training eindigt met het stretchen van de spieren. De trainingen worden door onze ervaren trainers elke drie maanden vernieuwd, zodat de oefeningen nooit gaan vervelen. Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.

BODYCOMBAT