Grupetto ledenmiddag 24 September 2022

Op zaterdag 24 september organiseren wij in samenwerking met onze hoofdsponsor CivitaS een geweldig en leerzaam event. Op een andere manier eens sportief bezig zijn en daar omheen de nodige momenten om even met elkaar bij te praten.
 
Wat is het programma:
 
15:00 uur koffie/thee ontvangst
15:30 uur de start van een gevarieerde work out waarbij je naast je fietskleding met spd schoenen, ook je gewone sportkleding nodig hebt. Een korte interval training op de RPM fietsen en daarna nog een aantal spierversterkende oefeningen om de rest van het lichaam ook even lekker aan het werk te zetten.
Na deze sessie is er gelegenheid om te douche en om te kleden.
 
17:30 uur word er een informatieve sessie verzorgt wat het effect van spierversterkende oefeningen kan hebben voor ons als fietsers. Met aanvullende oefeningen is het mogelijk het fietsen op bepaalde vlakken te verbeteren. Dit kan voor iedereen anders zijn en CivitaS biedt ons de ruimte om meer informatie hierover te krijgen en natuurlijk om de vragen vanuit jullie te beantwoorden.
 
18:00 uur hapje en drankje.
 
Wij zien je heel graag op 24 september.

    Vul je gegevens in om aan te melden voor zaterdag 24 september 2022

    Natuurlijk kun jij ons altijd bereiken via email info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl en nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

    De door jou verstrekte informatie word vertrouwelijk behandeld.