Winterlidmaatschap speciaal voor Grupetto leden

Als lid van Grupetto kun je volop gebruik maken van het aanbod van CivitaS voor een periode van 6 maanden of gewenst langer.

Met je lidmaatschap mag je gebruik maken van het groepslesaanbod, small group trainingen en trainen in de fitnessruimte. Douches en sauna zijn natuurlijk ook voor jou toegankelijk.

CivitaS biedt de mogelijkheid voor een begeleidingstraject en onderstaand kun jij aangeven waar jij graag hulp bij wilt hebben. Mocht je dit willen dan nemen wij komende dagen contact met je op voor het maken van een afspraak.

  • Een intake. Dit om je doelen te bespreken met de trainers en daarbij advies te krijgen over de mogelijkheden. Dit kan een begeleidingstraject zijn. Een advies over trainingsvormen en/of specifieke voedingsbegeleiding.

Met je aanmelding geef jij CivitaS toestemming om maandelijks het abonnementsgeld van €35,95 Euro per maand af te schrijven vanaf het door jou opgegeven rekeningnummer te incasseren.

Als je gebruik wilt maken van dit aanbod dan kun jij je aanmelden door onderstaand je gegevens achter te laten.

Tot snel bij CivitaS

    Je gegevens

    Natuurlijk kun jij ons altijd bereiken via email info@sport-engezondheidscentrumcivitas.nl en nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

    De door jou verstrekte informatie word vertrouwelijk behandeld.