Wat is BODYCOMBAT?

Bij CivitaS worden diverse Les Mills programma’s aangeboden waaronder BodyCombat. Dit is zeker geen nieuw programma daar het reeds meer dan 20 jaar bestaat. Maar wat is het eigenlijk voor soort programma?

BodyCombat is een krachtige vechtsport gebaseerde work-out met een hoge intensiteit. Dit wil zeggen dat diverse vechtsporten, zoals Karate – Taekwondo – Kickboksen – Boksen, als basis worden gebruikt voor de oefeningen. Geen zorgen, niemand wordt geraakt! Naast de warming up en de cool down zijn er 8 verschillende muziek tracks, die een ieder verschillende combinaties hebben uit de oosterse vechtsporten. Denk bijvoorbeeld aan een track gebaseerd op Boksen waarbij het accent ligt op de schouders, armen en je buikspieren. Of een track uit het Taekwondo waarbij de benen worden getraind. Je krijgt dus een volledige body work out van 55 minuten waarbij alle grote spiergroepen worden getraind, maar dan op een zeer leuke en energieke manier. Deze groepsles is een echte calorieën verbrander doordat de intensiteit lekker hoog ligt!!

Er zijn voldoende opties om langzaam in het programma te groeien en ook de technieken worden snel opgepakt. Zowel op de maandagavond (Richard 19:30 uur) als op de woensdagavond (Sarah 19:30 uur) worden de lessen door twee instructeurs gegeven die beiden zeer ervaren zijn met vechtsporten. Dit betekent dat de technieken goed worden voor gedaan en worden aangeleerde dat je het maximale resultaat uit je lichaam kunt halen.

We dagen je uit om snel eens een paar lessen mee te doen!

Sarah en Richard

Bron: Facebookpagina’s CivitaS Meppel & CivitaS Marknesse

Op maandag en woensdag om 19:30uur