Graag stellen wij jullie even voor: Calendula Homeopathie (Via Facebook)

Calendula Homeopathie - CivitaS MeppelCalendula Homeopathie
Sucha Hanekamp

Door mijn verbondenheid met de natuur, is mijn keuze destijds gevallen op het beroep van Klassiek Homeopaat. Ik vind het mooi dat de natuur, de mens zoveel te bieden heeft, juist ook op het gebied van gezondheid. Door deze motivatie, heb ik de 6 jarige opleiding gevolgd aan de Academie voor Klassieke Homeopathie.

Naast Klassieke Homeopathie, heb ik mij ook mijn certificaten gehaald voor electro-acupunctuur en bioresonantie, waarvoor ik gebruik maak van geavanceerde apparatuur. Tijdens de behandelingen probeer je de weerstand en het zelfherstellende vermogen te ondersteunen en te optimaliseren.

Door mijn geboorteland India heb ik veel affiniteit met ayurvedische kruiden, die al eeuwen lang worden gebruikt voor behandeling van aandoeningen. Er wordt gezocht naar de samenhang tussen symptomen en de diepere oorzaak
van de klachten. Na een eerste consult zal ik een advies even. Het advies is gebaseerd op het totaalbeeld van de klachten.

Wie graag eens op een andere manier naar z’n gezondheid wil kijken is van harte welkom. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken voor een gratis Kennismakingsgesprek.

www.calendulahomeopathie.nl
Sucha Hanekamp
Zomerdijk 5c
7942 JR Meppel
info@calendulahomeopathie.nl
Telefonisch spreekuur:
Maandag en woensdag van 9.00 – 11.00 uur.
06 – 26698947