CivitaS Meppel

CivitaS MeppelYoga

Een fysieke en mentale uitdaging

Yoga is een discipline van het hindoeïsme, dat staat voor vereniging. Namelijk de vereniging van lichaam en geest. Yoga heeft dus zowel fysieke als mentale voordelen. Door verschillende houdingen aan te nemen in hoge snelheid en intensiteit verbetert jouw conditie en verbrand je calorieën. Daarnaast verbetert jouw balans, spierkracht, lichaamshouding en lenigheid. Op mentaal gebied helpt Yoga je te ontspannen door middel van ademhalingsoefeningen. Je zal meer energie en minder stress ervaren. Ook hebben Yogi’s (beoefenaars van Yoga) vaak minder pijnklachten, depressies en angststoornissen en een lagere bloeddruk.

Lees meer

RPM

Op de fiets voor een fitter lichaam

Kilometers fietsen, maar dan zonder de kans om doorweekt te raken door de regen en zonder steeds te moeten stoppen voor een stoplicht of auto. Dat kan tijdens de Les Mills RPM training. Tijdens de hele training bevind jij je op een fiets en span je jezelf intensief in op het ritme van krachtige muziek. Met indoor cycling verbrand je erg veel calorieën en het is dus een goede work-out voor een strakker en fitter lichaam. Door de groepsopstelling, de gecertificeerde trainer en de opzwepende muziek laat je jezelf versteld staan van jouw uithoudingsvermogen.

Lees meer

CivitaS is hét sport en gezondheidscentrum van Meppel en omstreken.
Sport- en gezondheidscentrum CivitaS onderscheidt zich als sportschool door de nadruk te leggen op kwaliteit, sfeer en persoonlijke begeleiding. Ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers staan klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken. In ons inspirerende, moderne, maar bovenal gezellige sportschool staat de deur open voor een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.