CivitaS Meppel (stoepbord)

CivitaS Meppel (stoepbord)Personal Training
Begeleiding bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid

Wil jij je doelstelling(en) behalen maar lukt het je echt niet alleen? Wil jij het neusje van de zalm op het gebied van begeleiding en ondersteuning bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid? Dan is het tijd om in gesprek te gaan met een Personal Trainer! Binnen CivitaS Meppel zijn Personal Trainers zeer ervaren met een breed scala aan relevante opleidingen.
Lees meer

Groepslessen
Wij hebben een breed aanbod aan groepslessen. Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste, tofste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs. Lees meer

 

CivitaS is hét sport en gezondheidscentrum van Meppel en omstreken.
Sport- en gezondheidscentrum CivitaS onderscheidt zich als sportschool door de nadruk te leggen op kwaliteit, sfeer en persoonlijke begeleiding. Ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers staan klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken. In ons inspirerende, moderne, maar bovenal gezellige sportschool staat de deur open voor een ieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.