Crossbox

De CrossBox is een functionele trainingsruimte, ingericht voor een intensieve full-body workout. In de CrossBox staan materialen zoals touwen, bumper plates, barbells en kettlebells. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever! Om naar een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam toe te trainen en jouw conditie en snelheid te verbeteren.

Lees meer

Pilates

Bij Pilates draait het allemaal om controle, balans en precisie. Low impact trainingen met vooral grondoefeningen op rustige muziek. Pilates is niet te belastend, maar traint toch jouw hele lichaam en zorgt voor sterke en lange spieren en voor bewustwording van jouw lichaam en lichaamshouding.

Je traint vanuit jouw kern, dat zijn jouw buik en heupen, en focust je op jouw ademhaling vanuit deze kern. Pilates is de ultieme sport wanneer je graag wilt afvallen en tegelijkertijd wilt ontspannen tijdens de training.

Lees meer

CivitaS is hét sport en gezondheidscentrum van Meppel en omstreken.
Sport- en gezondheidscentrum CivitaS onderscheidt zich als sportschool door de nadruk te leggen op kwaliteit, sfeer en persoonlijke begeleiding. Ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers staan klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken.