BODYBALANCE

De training BODYBALANCE draait niet alleen om het verbeteren van de fysieke gezondheid. Jouw mentale gezondheid is minstens net zo belangrijk. Een lesje BODYBALANCE kan jou helpen om na een zware dag alle spanningen en stress achter je te laten en weer helemaal zen terug naar huis te keren. Met invloeden vanuit Tai Chi, Yoga en Pilates versterken de verschillende houdingen en stretches van BODYBALANCE jouw concentratie, ademhaling, flexibiliteit en balans. De kalmerende muziek en de holistische workout zorgen voor een optimale rust en voor controle over zowel lichaam als geest.

Lees meer

BODYCOMBAT

Trappen, schoppen, slaan maar dan zonder ook maar enige schade aan te richten, dat kan bij de BODYCOMBAT les. De cardio-workout van 60 minuten is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en verbetert je conditie en kracht. Je vecht je fit tegen een denkbeeldige tegenstander op opdrijvende muziek. De energieke en felle oefeningen zorgen ervoor dat je alle gedachten van de dag achter je kunt laten. Je gebruikt jouw hele lichaam en verbrandt veel calorieën.

Lees meer

CivitaS is hét sport en gezondheidscentrum van Meppel en omstreken.
Sport- en gezondheidscentrum CivitaS onderscheidt zich als sportschool door de nadruk te leggen op kwaliteit, sfeer en persoonlijke begeleiding. Ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers staan klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken.